Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Πάσχουμε...

Διεθνή ανησυχία έχει προκαλέσει η κατάσταση 10 εκατομμυρίων Ελλήνων, καθότι φαίνεται ότι έχουν προσβληθεί από τη νόσο των χείριστων. Τα συμπτώματα της νόσου που κατατρύχει τους Έλληνες είναι πραγματικά τρομακτικά.

Μαζοχισμός (οι Έλληνες ψηφίζουν εναλλάξ τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας που τους επιβραβεύουν εμπλεκόμενα σε έναν άτυπο ανταγωνισμό για το ποιο θα είναι η χειρότερη κυβέρνηση την επόμενη φορά), ωχαδερφισμός, ζεμανφουτισμός, εμμονές (βυσματολαγνεία για μια θέση στο λατρεμένο δημόσιο), και αν(τ)οχή στην κοροϊδία είναι μερικά μόνο από αυτά τα συμπτώματα, με τους νοσούντες να καταλήγουν σε συλλογική αφασία.

Τα πρώτα θύματα της επιδημίας ήταν σίγουρα οι πατέρες του ελληνικού έθνους...

Τα συμπτώματα της νόσου των χείριστων είναι εμφανέστατα πρώτα και κύρια στο πολιτικό μας σύστημα λοιπόν, (κάτι που δικαιολογεί επιτέλους και το αφόρητο κλισέ ότι "ανεβαίνει το θερμόμετρο στη Βουλή"…), ένα γηρασμένο πολιτικό σύστημα που τροφοδοτείται και αιμοδοτείται όμως από τον ίδιο το λαό.

Δέκα εκατομμύρια έλληνες νοσούν. Υπερχρεωμένοι, αγχωμένοι, φοβισμένοι, στον μικρόκοσμό τους βαθιά βυθισμένοι. Νοσούν στο μυαλό, δηλαδή στη νοοτροπία, δε διαθέτουν αντανακλαστικά, δεν δρουν δεν αντιδρούν, και το τι διαδραματίζεται παγκοσμίως ξεχνούν.

Θυμίζουν(με) κάτι από τα δημοφιλή καρτούν που προβάλλονται το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση. Το κουνέλι και ο κυνηγός ξυλοφορτώνονται μεταξύ τους δίχως να καταλαβαίνουν ότι κάτω από τα πόδια τους χάσκει μόνο η άβυσσος…

Το στέλεχος της νόσου των χείριστων έχει διεισδύσει καλά στο συλλογικό μας
DNA και φαίνεται να μην υπάρχει αντίδοτο. Περαστικά μας και με τις υγείες μας.

Από το skai.gr

6 διάβασαν και είπαν σχετικά:

Καραβάκι 8 Ιουνίου 2009 στις 3:32 μ.μ.  

Έκανα αποθεραπεία φέτος Δημητρό!Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου τα περαστικά σε όσους ακόμη νοσούν.ΥΓ Για όλα υπάρχει αντίδοτο...

Δημητρης 8 Ιουνίου 2009 στις 3:57 μ.μ.  

Το ξέρουμε, το ξέρουμε το αντίδοτο εμείς!!!
;)

korinoskilo 8 Ιουνίου 2009 στις 6:34 μ.μ.  

πειτε το και σε μας τα αρρωστα:ρρρ


καλησπερεςςςςςςςςςς

Δημητρης 8 Ιουνίου 2009 στις 9:50 μ.μ.  

από άρρωστο σε άρρωστο πονάει λιγότεροοοο
Καλώς την!!!!

korinoskilo 8 Ιουνίου 2009 στις 10:55 μ.μ.  

αχ με την αγωνια θα μεινω:Ρρρ

Δημητρης 9 Ιουνίου 2009 στις 1:54 μ.μ.  

θα δούμε θα δούμε... μην βιάζεσαι
:)